fbpx

Eerste gameplaytrailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad Kill The Justice League

Warner Bros. Games en DC hebben een eerste gameplaytrailer onthuld van Suicide Squad: Kill the Justice League, de avontuurlijke thirdpersonshooter boordevol actie die alle genres overstijgt volgens ontwikkelaar Rocksteady Studios.

Deze gameplaytrailer werd onthuld tijdens The Game Awards en geeft een voorproefje van de bizarre chaos waar gamers in ondergedompeld worden.

Speel solo of sla de handen in elkaar met vier teamleden in online coöp en kruip in de huid van Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang of King Shark om ‘s werelds grootste superhelden van de Justice League uit te schakelen.

De trailer laat een reeks heftige gevechten in een open wereld zien waarin gebruik wordt gemaakt van de unieke moves, vaardigheden en wapens waar de Suicide Squad gebruik van kan maken terwijl de teamleden zich voorbereiden op een epische strijd tegen de snelste man op aarde: The Flash.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: