Wonder Woman krijgt haar eigen videogame

Toen Geoff Keighley tijdens de Game Awards aankondigde dat de volgende world premiere een game bevat die niemand op z’n bingo-kaart had staan, sloeg hij nagels met koppen. Wonder Woman krijgt namelijk een eigen game … en dat had niemand zien aankomen.

Ik moet bekennen dat ik bij de eerste seconden van deze teaser trailer even hoopvol dacht dat het om een nieuwe Batman-titel zou gaan. Het Warner Bros logo, gevolgd door het DC Comics embleem staan intussen in het geheugen gebrand als intro van de gecapete miljardair. Maar neen, deze keer gaat de eer naar de strafste madam van de comicbookwereld.

Veel weten we nog niet over de game, behalve dat hij in ontwikkeling is bij Shadow of Mordor-developer Monolith. Zeker geen slecht team om zich over jouw IP te laten buigen, zo lijkt me.

Ik ben alvast razend benieuwd! Op het witte doek was Wonder Woman alvast het enige lichtpunt in een wankele reeks DC-verfilmingen. Hopelijk vaart het net zo goed bij deze game.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.