Warhammer 40,000: Space Marine 2 aangekondigd tijdens The Game Awards

Focus Entertainment en Saber Interactive kondigden op de voorbije Game Awards Warhammer 40.000: Space Marine 2 aan, een nieuwe third-person actiegame in de cult-klassieke Space Marine franchise. Dit tien jaar na de release van het origineel.

Kruip in de huid van de bovenmenselijke vaardigheid en wreedheid van een Space Marine, de grootste krijgers van de keizer, met Clive Standen (Vikings, Taken) als de iconische kapitein Titus. Gebruik dodelijke vaardigheden en een arsenaal aan verwoestende wapens om de meedogenloze Tyranid-hordes uit te roeien.

Hou de verschrikkingen van het heelal op afstand in epische gevechten op verre planeten. Onthul duistere geheimen en drijf de eeuwige nacht terug om je ultieme loyaliteit aan de mensheid te bewijzen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)