Komst van Gollum naar The Game Awards is bevestigd

The Lord of The Rings: Gollum

Volgende week vindt hét belangrijkste gaming event van het jaar plaats: The Game Awards. Samen met de E3-beurs is dit het event waarnaar de meeste media-aandacht gaat. Niet alleen zullen er prijzen uitgereikt worden, ook mogen we tal van aankondigingen verwachten.

In een interview met Epic Games kondigde host Geoff Keighley aan dat we zo’n 40 à 50 aankondigingen mogen verwachten tijdens de live show waaronder heel wat nieuwe games. Een game die zeker zijn opwachting zal maken is The Lord of The Rings: Gollum. Dit nieuws vernemen we via het officiële Twitteraccount van The Game Awards.

De Tweet luidt ‘Something’s lurking in the shadows…’ en wordt vervolledigd door een kort filmpje van 10 seconden.

The Game Awards zullen op 10 december om 02:00 uur Belgische tijd plaatsvinden in het Microsoft Theatre in Los Angeles. In dit artikel kan je alle genomineerden terugvinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.