Nieuwe map Caldera voor Call of Duty: Warzone is mogelijk kleiner dan verwacht

Call of Duty: Vanguard is al enkele weken uit en tot hiertoe amuseer ik me nog te pletter op de multiplayer. Normaal zouden we op 2 december het nieuwe seizoen mogen verwelkomen en dan zouden er toch wat dingen veranderen. Zo zou er eindelijk een “echte” nieuwe map uitkomen voor Warzone, helaas zullen we hier een weekje langer op moeten wachten tot 8 december en zou de map kleiner uitvallen dan verwacht.

Call of Duty: Warzone heeft me heel lang in de ban kunnen houden, maar daar kwam abrupt verandering in toen ze de ’80s getinte map met groot jolijt op ons loslieten. Wat een flauw afkooksel was me dat, maar bon, we hopen dat ze uit hun fouten hebben geleerd en concentreren ons op de aanstaande nieuwe map Caldera.

Het Secrets of the Pacific evenement is nog op volle toeren bezig in Call of Duty: Warzone en die toont een aangepaste map van Caldera. Hierop zien we dat de map toch anders is ingericht qua vorm. Wat ook nog opvalt is het feit dat de map kleiner is dan de oorspronkelijke gedeelde map.

Uit onderstaande afbeeldingen kunnen we afleiden dat de nieuwe map wat kleiner is dan aanvankelijk was verteld. Het is echter nog niet duidelijk of deze informatie klopt. Waarom de map al dan niet afwijkt? Is een vraag waarop we ongetwijfeld binnenkort een verlossend antwoord op krijgen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.