Win een esports coaching sessie dankzij EPOS

Ik ga niet zeggen dat ik in games als Vanguard- of Halo Infinites multiplayer de beste ben. Maar ik kan, zeker gezien mijn leeftijd, best mijn plan trekken. Al wil ik natuurlijk altijd graag beter doen. Als jij dat ook wil dan moet je zeker verderlezen.

EPOS, dat je zeker kent van hun headsets, laat ons weten dat je vanaf nu tot en met 14 december kans maakt op een exclusieve 1-op-1 coachingsessie met een geselecteerde professional.

De volledige sessie zal live worden gestreamd, maar alleen jij krijgt de exclusieve kans om de vragen te stellen en je te richten op het gebied van het spel waar jij in wilt uitblinken.

Ben jij een gamer die beter wilt worden, dan moet je zeker deelnemen aan deze actie.

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat lees je op deze pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)