fbpx

Halo Infinite’s FractureTenrai-event launch trailer

Op de single player-campagne van Halo Infinite is het nog heel even wachten, namelijk tot 8 december. Maar de multiplayer beta die is al live sinds 15 november en ik amuseer me te pletter.

Wil je meer info over die multiplayer en de battle pass, die nu trouwens iets sneller stijgt qua progressie, dan raad ik je zeker aan onze special even te checken.

Zoals we weten loopt Season 1 tot en met 22 mei, kan je rekenen op 100 levels in de battle pass (goed voor 166 rewards trouwens) en krijgen we morgen een eerste in-game event.

Dit in-game event, genaamd Fracture Tenrai is een gratis 30 tier tellend battle pass-event met als ultieme beloning het super coole unieke samurai-themed armor met aanpasbare stukken en drie nieuwe wapen skins vrij te spelen.

Dit is slechts het eerste van de vele aankomende events waaronder Tactical Ops, Cyber Showdown en Winter Contingency die we mogen verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: