Pokémon en Converse (All Stars) komen met gezamenlijke kledinglijn

Schoenen, je kan er nooit genoeg hebben. En wij als gamers vinden het wel fijn om schoenen (of kledij) te hebben die “iets” met games te maken hebben. Er bestaan trouwens reeds heel wat samenwerkingen out there, en nu is het de beurt aan Pokémon en Converse.

Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van Pokémon gaan The Pokemon Company en Converse (All Stars) samenwerken en tezamen een nieuwe lijn sneakers en kledij, uiteraard gebaseerd op Pokémon, uitbrengen.

De klassieke Converse Chuck Taylor All Star-sneakers werden gestyled met de ‘First Partners’ Kanto-starter-Pokémon: Bulbasaur, Charmander, Squirtle, en Pikachu. Dit uiteraard aangevuld met een Poké Ball”kleurensetting in het wit met een Poké Ball-design en verschillende Pokémon.

En om het helemaal fashion proof te maken werd de lijn uitgebreid met een Pokémon-hoodie en meer kleding.

Vanaf 10 december kan je via deze link beginnen kopen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)