Bekijk nu Black Ops Cold War: The Movie, de volledige post launch story cinematic

Doorheen de verschillende seizoenen van Black Ops Cold War en Warzone kregen we heel wat verhaallijnen en cinematics te zien. Deze werden nu allemaal samengebundeld in Black Ops Cold War: The Movie.

Nu we allemaal (ja toch?) doorheen de seizoenen en de battle pass zijn, en velen al diep in Vanguard verwikkeld zitten (check) is het tijd om nog eens terug te blikken op het verhaal achter Cold War en Warzone het voorbije jaar.

Dat doen we in een schitterende post launch story cinematic.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)