Check de eerste 5 minuten van Jurassic World Dominion

Dino’s ik kan er nooit genoeg van krijgen. Toen ik al surfend op Jurassic World Dominion botste was ik razend benieuwd. Hoog tijd dus om samen met jullie de eerste 5 minuten te bekijken.

Vanaf de zomer van volgend jaar kunnen we in de Belgische bioscopen terecht voor Jurassic World Dominion.

Deze originele 5 minuten durende proloog van Jurassic World Dominion, geregisseerd door Colin Trevorrow, brengt ons 65 miljoen jaar terug in de tijd om de wereld te ervaren voordat mensen bestonden – en biedt een glimp van een wereld waarin dinosaurussen onder ons leven.

Dominion is het vervolg op Fallen Kingdom en het zesde deel van de Jurassic Park-serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)