Ook deze week weer heel wat extra’s in Red Dead Online

Een nieuwe week, en dus de hoogste tijd om weer wat extra’s en bonussen toe te kennen aan de Red Dead Online-spelers. Want dat kunnen ze wel bij Rockstar hun spelers blijven boeien met nieuwe content.

Deze week in Red Dead Online worden Persistent Posse-kosten kwijtgescholden, gratis drankjes bij Saloons en Food Provisions zijn slechts een toast verwijderd voor alle spelers, en slagers betalen vijf keer de RDO$ voor kalkoenen terwijl het hele land traditie viert.

Verdere bonussen zijn onder meer:

• Een 50% RDO$-boost op Call to Arms – te beginnen met Valentine tot 29 november, gevolgd door Blackwater tot 6 december – evenals een RDO$-boost van 50% op alle Hardcore Telegram-missies van A Tough Business

• Verhoogd kapitaal voor alle bloedgeldcontracten, plus een aanbieding voor de helft korting op geselecteerde outfits (tot rang 15) voor het voltooien van een bloedgeldcontract

• Een aanbieding voor het voltooien van de Covington Emerald Opportunity: 5 goudstaven van de premiejachtlicenties, Collector’s Bag, Butcher’s Table, Naturalist’s Sample Kit of de Moonshine Shack, als ze allemaal in bezit zijn, ontvangt een speler een aanbieding voor een gratis roloutfit, Accessoire of Emote in plaats daarvan

• Dubbele RDO$ en XP in Shootout- en Team Shootout-modi

• Gratis kleding om een ​​op Doc Holliday geïnspireerde outfit te recreëren bij plaatselijke kleermakers: bolhoed (zwart), kamgarenjas (zwart of grijs) of de Hartell herfstjas, Antoine jas (zwart), frumpy shirt (wit) of de Iniesta Shirtwaist, Paisley Vest (zwart), gevouwen touwtje (zwart) en bediendebroek (zwart) of Buckskin-broek

• Tijdelijke kleding retourneren: nu tot en met 6 december kunnen spelers de Furred Gloves, Fanned Stovepipe Hat, Raccoon Hat, Pelt Half Chaps en The Tasman Outfit kopen bij lokale Tailors of via de Wheeler, Rawson and Co. Catalogue.

• Nieuwe kortingen: 40% korting op alle American Paint Horses, pistolen, broeken, rokken en losse holsters, plus 30% korting op alle Camp Dogs, de Fast Travel Post, het Deluxe Campfire en alle Camp Thema’s

• Voordelen van Prime Gaming: Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account tot en met 20 december aan Prime Gaming koppelen, krijgen een beloning voor een gratis stal en 5 speciale paardenmedicijnen

• Plus Thanksgiving-bonussen: slagers betalen tot en met 25 november 5x RDO$ voor kalkoenen, kosten voor permanente bezetting worden kwijtgescholden en alle drankjes in saloons en voedselvoorzieningen zijn gratis van 26 tot 29 november

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)