Halo Infinites multiplayer zit al vol met cheaters, en Xbox-spelers willen geen crossplay

Halo Infinite Multiplayer

Soms vraag ik me af hoe sommigen het doen: los door muren schieten, mij van mijlenver afknallen of een dosis lood plat in hun smoelwerk alsnog overleven. Cheaters, ik word er misselijk van.

Nu Halo Infinites multiplayer live staat op zowel pc als Xbox duiken natuurlijk ook de eerste cheaters op, en ze zijn met veel zo blijkt. De modus is gratis en eveneens beschikbaar via Steam, en het is eens iets anders. En dat valt bij heel wat spelers niet in goede aarde.

Op Reddit staat het bol van de klachten, filmpjes en screens van cheaters, met als gevolg dat Xbox-spelers een mogelijkheid willen om crossplay uit te schakelen. Want, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Warzone, is die er niet. Tja, daar sta je dan…

Het beste wat je kan doen is, wanneer je de Ranked Arena playlist kiest, is om de input matchmaking optie zo in te stellen dat het alleen andere spelers zoekt die controllers gebruiken. Dan sta je al een stapje dichter bij een beter leven.

Al zal de start van het Fracture: Tenrai-event de dingen niet veel beter maken vrees ik. Iedereen wil immers die super vette skin.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)