Star Wars: Knights of the Old Republic krijgt een fysieke editie voor Nintendo Switch en pc

Als ik een keuze moet maken uit de vele Star Wars games dat ik ooit heb gespeeld, dan komt zonder twijfel Knights of the Old Republic als beste uit deze lijst. We zijn ondertussen 18 jaar later en wie in het bezit is van een Nintendo Switch of pc kan dit avontuur opnieuw beleven. Voorlopig nog enkel digitaal, maar daar komt binnenkort verandering in.

Het is zowat een trend aan het worden dat games eerst digitaal worden uitgebracht. Dit is natuurlijk voor de verzamelaars een doorn in het oog, maar soms hebben ze toch het geluk aan hun zijde, en komt er op latere datum een fysieke editie van desbetreffende game uit. Vorige week mochten we dit goede nieuws nog melden omtrent Kena: Bridge of Spirits en nu is het de beurt aan Star Wars: Knights of the Old Republic.

Limited Run Games zijn diegene die de verzamelaars een hart onder de riem steken. Ze brengen namelijk de fysieke versie van Star Wars: Knights of the Old Republic voor Nintendo Switch en pc uit. Tijdens de aankomende zes weken kan je een pre-order plaatsen en deze worden dan speciaal voor jou geproduceerd.

Er zijn verschillende edities beschikbaar, waaronder een prachtige Premium en Master Edition met geweldige collector’s items in.

Wanneer Star Wars: Knights of the Old Republic effectief op cartridge (Switch) en disc (pc) uitkomt is nog een mysterie. De digitale versie is ondertussen beschikbaar in de Nintendo eshop voor een mooie prijs van €12,49.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.