Terminator: Resistance krijgt Annihilation Line-DLC mét Kyle Reese

Zelf heb ik Terminator: Resistance nooit gespeeld. De ene vindt het geweldig terwijl de ander het maar crappy vindt. De waarheid zal ongetwijfeld ergens in het midden liggen. Voor zij die er wel zin in hebben valt er goed nieuws te rapen.

Terminator: Resistance krijgt op 2 december, op pc en PS5, nieuwe verhalende DLC, genaamd Annihilation Line, en dit met een bekend personage, namelijk Kyle Reese.

De DLC begint midden in het verhaal van het spel, net nadat het menselijke Verzet hun eerste Infiltrator-eenheid heeft verslagen. De legendarische verzetsleider John Connor heeft jou, Jacob Rivers, opgedragen te helpen bij een onderzoek in de Northridge Outpost. Daar vorm je een team met Kyle Reese, een andere sleutelfiguur uit de originele film uit 1984.

Je vecht samen met Reese en zijn team van verzetssoldaten als onderdeel van de vier uur durende minicampagne. Cruciaal is dat deze mini-campagne plaatsvindt vóór de gebeurtenissen uit de film, dus het is aan jou om ervoor te zorgen dat hij het er levend vanaf brengt en de hele saga begint.

Hieronder de aankondigingstrailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Terminator: Resistance krijgt Annihilation Line-DLC mét Kyle Reese

  1. Het heeft toch een next-gen/current-gen-update gehad hé?
    Als het wat in prijs zakt, koop ik het misschien.

Reacties zijn gesloten.