Ontdek Dying Light 2’s open-spelwereld en unieke NPC’s in nieuwe video

Dying Light 2

Dying Light 2 is een van de games die 2022 kleur zal moeten geven. Maar voor het zover is moeten we nog een paar maanden geduld hebben natuurlijk. Gelukkig voor ons pakt Techland op regelmatige basis uit met een nieuwe video.

In deze nieuwe video ligt de nadruk op de verschillende personages en de details die de open-spelwereld kleur geven.

We maken kennis met een gevangenis van de Peacekeepers, gebouwd in een aan de grond gelopen vrachtschip, en met Rahim, een man die een “analoge dating app” heeft gemaakt.

Techland belooft ook tal van andere manieren om informatie over de wereld te krijgen, waaronder het afluisteren van gesprekken, billboards, graffiti, verborgen audio-tapes, en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)