Kena: Bridge of Spirits is vanaf vandaag beschikbaar op disc

Kena Bridge of Spirits

Afgelopen september konden we genieten van de exclusieve game Kena: Bridge of Spirits op PlayStation 4 en 5. Het was bij deze release enkel mogelijk om de digitale versie van de game te spelen. Daar komt vanaf vandaag verandering in.

Dat de digitale versie van Kena: Bridge of Spirits het goed heeft gedaan valt niet te ontkennen. De kans is dan ook zeer groot dat deze cijfers nog beter worden, want de fysieke versie van Kena: Bridge of Spirits is vanaf vandaag beschikbaar in je favoriete winkel.

De fysieke versie van Kena: Bridge of Spirits zal enkel beschikbaar zijn voor PlayStation 4 en 5. Het zal ook enkel gaan over de Deluxe Edition, deze bevat natuurlijk de disc met daarop de game, plus een aantal extra’s. Deze zijn als volgt:

  • Unieke staf voor Kena
  • Unieke Feesthoedjes voor je Rot
  • Gouden skin voor je Rot
  • Retail exclusieve stickervel
  • Digitale soundtrack

Voor de fysieke versie van Kena: Bridge of Spirits moet je €49,99 betalen. Twijfel je toch nog om de game te kopen, lees dan zeker de review van Luca en voor je het weet zit je in de auto of op je fiets richting dichtstbijzijnde winkel.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.