Start het weekend met goeie muziek op de Deathloop-soundtrack

Deathloop

Deathloop ligt nu al een paar maanden in de winkelrekken en de reacties zijn meer dan lovend. Onze eigenste Ardtieboy gaf de game zelfs een 10 in zijn uitgebreide review.

Kan ook jij maar niet genoeg krijgen van de heerlijke sfeer in de game? Dan hebben we goed nieuws, want Bethesda heeft de volledige soundtrack vrijgegeven met een eclectische verzameling van psychedelische rock, country en blues.

Bovendien werden er door verschillende artiesten exclusieve nummers geschreven voor de soundtrack. Denk daarbij aan Sencit – Déjà Vu feat. FJØRA, Pitch Black feat. Lady Blackbird en Down the Rabbit Hole feat Samantha Howard en Haqq.

Je kan de volledige soundtrack gratis streamen via Spotify en Apple Music.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.