Dit zijn de tien grote vernieuwingen voor WWE 2K22

WWE 2K22

In maart van volgend jaar mogen we ons opnieuw invetten en onze spannendste sportbroekjes aantrekken, want dan brengt 2K na een sabatjaar opnieuw een WWE-game uit.

Vorig jaar bleven de WWE-fans op hun honger zitten, want 2K besliste geen 21-versie te maken van hun worstelgame. Misschien niet onlogisch, want WWE 2K20 was niet meteen een van de beste game ervaringen. De game heeft op dit moment een userscore van 1.6 op Metacritic.

Na de herbronning heeft 2K nu de zogenaamde hit list bekend gemaakt met daarin tien pijlers waarop ontwikkelaar Visual Concepts de nieuwe versie willen bouwen.

  • Vernieuwde gameplay-engine: De belangrijkste verandering in WWE 2K22 zit hem volgens de uitgever in de engine zelf. Visual Concepts heeft de gameplay- en animatie-engine helemaal opnieuw ontworpen, zodat elke duik, kickout en finisher er een pak realistischer uitziet.
  • Nieuwe besturing: De besturing werd compleet overhoop gegooid waardoor we een pak meer controle zouden moeten krijgen over elke beweging, en dat in elke situatie. 2K hoopt de balans gevonden te hebben die zowel nieuwelingen als oudgedienden kan bekoren.
  • Graphics: Simpel gezegd zou WWE 2K22 de beste graphics van de WWE 2K-franchise ooit moeten hebben. Dit claimt de ontwikkelaar omdat ze nu dezelfde scanning- en animatietechnieken hebben gebruikt die ze ook gebruikeen bij NBA 2K.
  • Meeslepende presentatie: De sfeer in de game zou nog intenser moeten zijn en beter aanleunen bij het gevoel van echte wresling wedstrijden.
  • Nieuwe WWE 2K Showcase: We zouden een wandeling kunnen maken door het verleden en de meest iconische wedstrijden en momenten van een legendarische WWE Superstar kunnen herbeleven.
  • MyGM: Spelers kunnen supersterren opstellen, wedstrijden boeken, contracten beheren en bewijzen dat ze over de kwaliteiten beschikken om het meest succesvolle merk in de sportindustrie te leiden.
  • MyFACTION: Het gloednieuwe MyFACTION geeft ons de controle over de opbouw van een legendarische factie die kan wedijveren met de iconische nWo. We zullen Superstars kunnen verzamelen, beheren en upgraden, met wekelijkse evenementen en regelmatige updates. Iets wat we kennen uit de NBA 2K-franchise.
  • MyRISE: Dit wordt de verhaalmodus waarin we beginnen als rookie om ons dan zo op te werken tot een echte WWE Legende. Nieuwe verhaallijnen zullen beschikbaar zijn voor zowel mannelijke als vrouwelijke MyPLAYERs/
  • Universe Mode: Universe Mode keert terug en moet ons meer controle geven over merken, PPV’s, wedstrijdresultaten, rivaliteiten en nog veel meer.
  • Creation Suite: De Creation Suite is terug en moet ons in staat stellen om de meest geschifte creaties in de ring te zetten.

WWE 2K22 staat momenteel in de planning voor maart 2022.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.