Legacy of the Sith voor Star Wars: The Old Republic verschijnt op 14 december

The Old Republic Legacy Of The Sith

Star Wars: The Old Republic wordt volgende maand een tiener. Op 20 december 2011 zag deze MMORPG van Bioware het levenslicht en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een enorme schare trouwe fans.

Om hen in de bloemetjes te zetten werd gisteren een livestream uitgezonden waarin bekend gemaakt werd dat de Legacy of the Sith-uitbreiding voor Star Wars: The Old Republic wordt gereleaset op 14 december. Net op tijd voor zijn verjaardag dus.

Tijdens de livestream kregen we een eerste blik op wat we van de Legacy of the Sith-uitbreiding mogen verwachten. We zullen een gloednieuwe verhaallijn voorgeschoteld krijgen die het ultieme plan van Darth Malgus, de rebelse Sith, uit de doeken doet. Verder krijgen we meer gameplayopties met Combat Styles en worden er verschillende quality of life-update toegevoegd.

Je kunt de livestream hier terugkijken:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.