Star Wars: The Old Republic – 4K Ultra HD – Betrayed cinematic trailer

Star Wars Knights of The Old Republic KOTOR

Onder het motto hoe meer Star Wars hoe beter, en omdat we grote fan zijn van Star Wars: The Old Republic, serveren we jullie nog een schitterende trailer vanavond.

Om de tiende verjaardag te vieren van Star Wars: The Old Republic, brengt BioWare al de klassieke cinematic trailers opnieuw uit, verbeterd in 4K.

Betrayed werd oorspronkelijk gelanceerd op 7 oktober 2016.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)