Hunt: Showdown krijgt naast nieuwe update ook een tv-serie

Het Halloween-evenement Harvest is weer achter de rug, dus is het weer tijd voor iets nieuws. Niet alleen krijgt de game Hunt: Showdown nieuwe content, want Crytek kondigde aan dat er een tv-serie wordt gemaakt gebaseerd op de game.

Spelers hebben lang uitgekeken naar de nieuwe 1.7 update voor Hunt: Showdown. Deze update zal nieuwe aanpassingen, functies en balans verbeteringen toevoegen, waaronder de optie om opnieuw verbinding te maken met potjes waarmee je de connectie verloor. Waar spelers waarschijnlijk nog het meest naar hebben uitgekeken, is het feit dat ze nu hun eigen loadouts kunnen maken.

Gamers die in het bezit zijn van een current-gen console mogen ook in hun handjes wrijven, want de nieuwe patch zorgt er voor dat de framerate van 30 frames per seconde wordt opgetrokken naar 60fps. De 1.7 update is al live op pc, dus voor console zal dit niet lang meer op zich laten wachten.

Dat The Last of Us en Halo een tv-serie krijgen dat wisten we natuurlijk al, maar Crytek kondigde aan dat we van Hunt: Showdown ook een tv-serie mogen verwachten. De serie is gepland voor een release in 2022 en zal exclusief te zien zijn op streamingplatform Binge. Hoe de serie in elkaar gaat zitten is nog giswerk, maar we weten wel dat de huiveringwekkende setting van de 19de eeuw zich perfect leent voor een nagelbijtende horrorserie.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.