Master Chief komt tot leven in eerste beelden Halo-televisieserie

Halo TV Series

De helm. De naam. De muziek. Het is maar een korte teaser maar deze gaf mij al kiekevlees. Microsoft loste de eerste beelden van Halo: The Series tijdens hun livestream, meer moet het niet zijn om bij heel wat fans, waaronder mijzelf, het water in de mond te brengen.

Halo is een aankomende Amerikaanse live-action sciencefiction televisieserie gebaseerd op de Halo videogame franchise. De serie zal zich richten op de 26e-eeuwse oorlog tussen de United Nations Space Command en het buitenaardse Covenant.

Het eerste seizoen van de serie krijgt negen afleveringen. Acteur Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet de stem van Cortana en Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. 

Halo: The Series lanceert in 2022 op Paramount+.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.