Xbox laat zich van zijn goedkoopste kant zien voor Black Friday

Xbox Black Friday

Als we op de frontpagina aandacht schenken aan de Black Friday-kortingen van PlayStation en Nintendo’s Cyberdeals, dan is het niet meer dan normaal dat we ook Xbox-gamers op de hoogte brengen van ‘hun’ kortingen.

Als je echt op de hoogte wil zijn van al de kortingen, dan moet je zeker onze Black Friday-special checken waar je terecht kan voor kortingen op games, entertainment, multimedia en hardware/toebehoren.

Maar dus zoals gezegd laat ook Xbox van zich horen in aanloop naar Black Friday. Ook bij Xbox laten ze zich immers van hun goedkoopste kant zien met kortingen tot 67 procent. Zo kan je in de Xbox Store heel wat kortingen scoren op recente games als Far Cry 6Back 4 BloodNBA 2K22FIFA 22Guardians of the GalaxyResident Evil VillageRiders RepublicAssassin’s Creed ValhallaTales of Arise en een pak andere topgames.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)