Straffe Black Friday-deals in de PlayStation Store

PlayStation Black Friday

Vrijdag 26-11 is het Black Friday, het moment bij uitstek om straffe koopjes te scoren. Bij PlayStation wachten ze echter niet tot volgende week vrijdag: zij beginnen vandaag.

En die koopjes mogen er best zijn. Zo krijg je straffe kortingen tot 60 procent op kleppers als Deathloop, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Far Cry 6, Back 4 Blood en een pak andere titels.

Daarbovenop ook kortingen op VR games en je PlayStation Plus– of PlayStation Now-abonnement.

We gaan alle voordelen hier niet opnoemen want er is niets plezanters dan zelf eens te gaan neuzen in de PlayStation Store en je te laten verleiden door al die straffe kortingen!

Gewoon doen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)