fbpx

CD PROJEKT RED ontkent dat Cyberpunk 2077 naar Xbox Game Pass komt

Cyberpunk 2077

Voor die ene keer dat ik eens dacht goed nieuws te lezen over Cyberpunk 2077, plaatst CD PROJEKT RED mij zelf weer met beide voeten op de grond.

Enkele dagen geleden bracht Microsoft het nieuws naar buiten dat je je Xbox Game Pass-games nu rechtstreeks naar je Xbox-console kan streamen als onderdeel van de lancering van Xbox Cloud Gaming op console. Microsoft deed dit aan de hand van onderstaande promovideo. Een Reddit-gebruiker spotte in de video een kort fragment van Cyberpunk 2077 wat leidde tot speculatie dat de game naar Xbox Game Pass zou komen.

Echter heeft een woordvoerder van CD PROJEKT RED aan gaming website VGC meegedeeld dat Cyberpunk 2077 niet naar Xbox Game Pass zal komen.

Ja, het is waar. De meeste dromen zijn bedrog.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

3 gedachten over “CD PROJEKT RED ontkent dat Cyberpunk 2077 naar Xbox Game Pass komt

  1. Ik zou het hen zelfs aanraden het wel te doen, Ze hebben heel wat recht te trekken. Kijkend naar wat andere games gedaan hebben via deze weg. Het is ook de enige manier dat ik deze game een kans zou geven of ergens voor 10 euro miss. Het zag er bij launch allemaal zo goed uit en dan zelfs CDPR die faalt, zo zie je maar hoeveel druk + centen daar omgaan. Spijtig want CDPR had de juiste attitude in de industrie wat MTX betreft maar je product moet toch wat meer afgewerkt zijn. Elke grote game lijkt zijn kuren te hebben bij launch.

    1. Iedereen die nog aan het wachten is op de Next-gen update zal content zijn. Mijn exemplaar ligt hier ook nog altijd in de seal te wachten…

      1. Eens ie daar is zal de game wel de moeite lonen wed ik. Zeker als je nog een gesealed exemplaar kunt openen en de blamage niet zelf ervaren hebt! CDPR zit vol goede bedoelingen maar daar heb je natuurlijk niet altijd veel aan 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: