Meer dan 1000 Nintendo Switch-games in promotie tijdens Cyberdeals

Nintendo Switch Cyberdeals 2021

De tijd van kadootjes geven en krijgen is weer aangebroken! Tot en met 30 november kan je weer helemaal loos gaan in de Nintendo eShop, want daar staan meer dan 1000 games in de aanbieding!

In zo’n massa games vind je ongetwijfeld wel iets wat je aanspreekt, maar wij zetten toch even enkele in het oog springende games op een rijtje. Voor het eerst zet Nintendo de game Hyrule Warriors: Age of Calamity in de aanbieding en dat met een korting van 33%.

Verder zien we topgames zoals Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, New Super Mario Bros. U DeluxeDivinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, Pikmin 3 Deluxe en Tetris Effect: Connected.

De volledige lijst met games vind je op de website van Nintendo.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.