Halo Infinite meest succesvolle Xbox Game Studios-titel op Steam

Halo Infinite Multiplayer

Het hing al even in de lucht, maar Microsoft liet gisteren op de twintigste verjaardag van Xbox én Halo de free-to-play multiplayer van Halo Infinite op de wereld los.

Ondanks het feit dat de game en vooral de servers het lastig hadden vlak na de aankondiging, bleek al snel dat de game ook op Steam erg populair was. Maar liefst 272.586 gamers waren vannacht om 3u00 gelijktijdig ingelogd om potjes Halo Infinite te spelen tegen elkaar.

Cijfers van de spelersaantallen op de consoles, Game Pass en via de Microsoft Store zijn niet bekend. Maar bij de launch van The Master Chief collection noteerde SteamDB een piek van zo’n 161.000 spelers.

De eerste indrukken van Praga over de multiplayermode van Halo Infinite lees je terug in deze uitgebreide special die hij schreef.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.