Mod voegt ontbrekende muzieknummers toe aan GTA Vice City Remastered

GTA Vice City

De release van Grand Theft Auto: Trilogy – The Definitive Edition was allesbehalve vlekkeloos te noemen. De PC-versie werd een tijdje offline gehaald door de vele bugs en heel wat gamers waren teleurgesteld na hun eerste uren met de games.

Een van de vele verzuchtingen was het feit dat in deze remasters niet alle muzieknummers uit de originele games aanwezig zijn. Dit heeft uiteraard te maken met het al dan niet verkrijgen van een licentie, maar het bleek voor velen een domper op de feestvreugde.

Gamers die de PC-versie in huis hebben gehaald, hebben echter geluk. Want dankzij de mod-community zijn nu alle nummers uit GTA Vice City terug aanwezig. Althans na het installeren van de mod van MixMods. Meer nog, ze hebben zelfs nummers uit de game Vice City Stories toegevoegd.

In de toekomst zijn ook de andere games van de trilogie aan de beurt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.