Halo Infinite Multiplayer – Season 1 is NU live!

Halo Infinite

UPDATE 20u36 – De problemen zouden opgelost moeten zijn.

UPDATE 20u08 – Momenteel hebben de servers het erg moeilijk waardoor je enkel een blauw scherm krijgt te zien na het opstarten. 343 Industries werkt aan een oplossing.

Origineel bericht:

Het stond zowat in de sterren geschreven en heel wat geruchten deden ons al watertanden. Maar Microsoft heeft zopas tijdens hun verjaardagslivestream bekend gemaakt dat de multiplayer van Halo Infinite NU speelbaar is!

Dit wil meteen ook zeggen dat het eerste seizoen, Heroes of Reach, van start is gegaan. De free-to-play multiplayer bevindt zich echter nog niet in zijn definitieve vorm, omdat ontwikkelaar 343 Industries nog steeds spreekt over een bétà-fase.

Maar laat dat de pret niet drukken en vier de twintigste verjaardag van Xbox en Halo door ten strijde te trekken in free-to-play multiplayer van Halo Infinite!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Halo Infinite Multiplayer – Season 1 is NU live!'

  1. Ik ga morgen op het gemakske wel een poging wagen. Vergeet jullie Waypoint mail niet door te lezen:

    Tussen 15-22 NOV

    Log-In, Get Rewarded

    From now until Monday, November 22, you can log into Halo Infinite to earn exclusive in-game 20th Anniversary rewards! All you need to do is hop online, and you’ll be starting off your armory the right way. Enz…

Reacties zijn gesloten.