Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition op 30 november beschikbaar, ook op Xbox-consoles

Oddworld Soulstorm

Na een schijnbare eeuwigheid kwam Oddworld Soulstorm begin dit jaar naar PlayStation-consoles en PC. De game werd lauw ontvangen, ook door onze eigenste Luca in zijn review.

Het is ook met die reden dat ontwikkelaar Oddworld Inhabitants op de proppen komt met de Enhanced Edition. Hierin worden onder andere de gameplay, audio en animaties verbeterd. Daarnaast wordt nieuwe content toegevoegd.

De komst van de verbeterde PC-versie werd een maand geleden al aangekondigd en nu heeft de game ook een releasedatum te pakken.

Op 30 november wordt de Enhanced Edition gratis beschikbaar gesteld voor iedereen die Oddworld Soulstorm al heeft aangeschaft. Wie de game nog niet heeft, zal €40 moeten neertellen.

Het mooie is dat Oddworld Soulstorm in deze Enhanced Edition ook naar de Xbox-consoles komt! Nog twee weken wachten en dan kan (bijna) iedereen genieten van de avonturen van Abe. Want vooralsnog is er nog geen Nintendo Switch-versie aangekondigd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.