Microsoft brengt zesdelige documentaire uit die terugkijkt op 20 jaar Xbox

Xbox consoles

Gisteren werd de livestream gelanceerd van de 20ste verjaardag van Xbox. Aangezien dit toch een mijlpaal is voor Microsoft, is er een documentaire aangekondigd die zich volledig focust op de afgelopen 20 jaar van Xbox.

Het zou gaan om een zesdelige documentaire die vanaf 13 december te zien is op verschillende streamingkanalen, waaronder IMDb en YouTube. We zullen getuige zijn van zaken als de eerste meetings, maar ook problemen die Microsoft ondervond tijdens het ontwikkelen van hun consoles en games.

Na het bekijken van onderstaande trailer, ben ik als gepassioneerde gamer, overtuigd dat dit een documentaire gaat zijn die de moeite waard is te bekijken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.