Herbekijk hier de livestream rond de 20e verjaardag van Xbox

Xbox Anniversary Celebration 2021

Eind vorige maand kondigde Microsoft al aan dat ze een speciale livestream zouden houden ter ere van hun twintigste verjaardag.

UPDATE – Herbekijk hier de volledige livestream:

Origineel bericht:

Moest je dit event niet in je agenda gezet hebben, geven we je bij deze met veel plezier een extra herinnering: Vanavond om 19u00 kan je de livestream volgen via YouTube en Twitch

Verwacht geen nieuwe aankondigingen, al weten we uit ervaring dat Microsoft wel van enkele verrassingen houdt. Dus hou voor alle zekerheid onze website toch maar in de gaten.

En als je toch al even wil terugkijken op de eerste verjaardag van de Xbox Series X|S, dan raad ik je met veel plezier onze nieuwste podcast-aflevering aan.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

3 gedachten over “Herbekijk hier de livestream rond de 20e verjaardag van Xbox

  1. Als NateTheHate (OP van dit “gerucht”) iets komt melden is er zeker een bron die dat bevestigd heeft. Zit er meestal boenk op maar zoals hij zelf al zei, hoeft niet vandaag te zijn maar in de loop van … Last minute changes heeft hij ook geen controle over. We zullen zien of we moeten wachten tot DEC 😉

Reacties zijn gesloten.