Gratis New Horizon-update voor Outriders verschijnt 16 november

Outriders is een steengoede coöp-shooter, die bovendien perfect solo speelbaar is als je liever in je eentje speelt. Vanaf morgen kunnen we ons weer uitleven met een heleboel extra content.

De grote en volledig gratis New Horizon-update van Outriders verschijnt 16 november om 18u00 en introduceert vier nieuwe Expeditions, het gloednieuwe Transmog-systeem, verwijderde timers in Expeditions, nieuwe wapenskins, opnieuw gebalanceerde Classes, Skills en Mods, een vernieuwde Tiagos Expedition-winkel en handelswaar, naast vele algemene verbeteringen en updates.
 
Tot slot kunnen spelers de geheimen van Enoch verder verkennen in Outriders Worldslayer, een volledige uitbreiding die in 2022 verschijnt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)