Speel Back 4 Blood solo vanaf december

De release van Back 4 Blood ligt intussen een maand achter ons. Toch zit de ontwikkelaar van de game, Turtle Rock Studios, niet stil. Gisteren hebben zij een roadmap vrijgegeven die ons meer vertelt over de toekomst van de game.

Er werden zowel gratis als betalende updates aangekondigd. Deze maand nog mogen we een update verwachten die zorgt voor ‘quality of life improvements’ en ‘major bug fixes’. Maar het is vooral de update van december die interessant lijkt. Hierin worden allerlei nieuwe features aan de game toegevoegd zoals nieuwe supply lines en nieuwe kaarten. Bovendien zal het vanaf deze update mogelijk zijn om solo offline te spelen en het samen met de AI op te nemen tegen zombies met de mogelijkheid om je progressie op te slaan. Dit is momenteel niet het geval. In 2022 tot slot wordt er onder meer een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd en komt er nieuwe co-op mode.

Wat de betalende updates betreft, werden er drie expansions aangekondigd die in 2022 zullen verschijnen. Deze expansions zijn onderdeel van de Annual Pass die inbegrepen zit in de Deluxe Edition en de Premium Edition. De Annual Pass kan ook apart aangekocht worden voor € 39,99.

Hieronder volgt een samenvatting van aankomende gratis updates:

 • Solo offline modus met campagnevoortgang
 • Nieuwe Supply Lines
 • Ridden-oefenzone
 • Kerstevenement
 • Nieuwe moeilijkheidsgraad
 • Nieuwe co-opmodus
 • Nieuw kaarttype
 • Nieuwe speler- en corruptiekaarten
 • Mêlee-updates
 • Verbeteringen van de levenskwaliteit
 • Bugfixes

Benieuwd wat RoMa van deze game vindt? Lees dan hier zijn uitgebreide review terug.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.