Fortnite-emote van Travis Scott niet meer te koop

Fortnite Cubed Season 8

Als je de actualiteit de afgelopen dagen wat gevolgd hebt, heb je ongetwijfeld het trieste nieuws opgevangen dat er tijdens een optreden van de Amerikaanse rapper Travis Scott acht mensen omgekomen zijn.

Het waren hallucinante beelden en over de mogelijke betrokkenheid van de rapper laat ik mezelf niet uit. Maar ontwikkelaar Epic Games heeft wel beslist om de emote van de rapper voor onbepaalde tijd uit de Fortnite-winkel te halen.

Dit moest blijkbaar zo snel gebeuren, dat ze de volledige Daily-sectie offline hebben gehaald. Daardoor is er nu niet zo heel veel te koop in de shop, al beloven de ontwikkelaars alles snel terug online te krijgen.

Wie de emote al had aangeschaft, kan die wel blijven gebruiken. Hetzelfde geldt voor de skin die te koop was van de rapper.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.