Nieuwste FIFA 22-patch fixt bugs en voegt twee nieuwe minigames toe

FIFA 22 Son

FIFA 22 speelt na het installeren van de nieuwste patch weer een tikje vlotter. Of dat is toch tenminste de bedoeling van Electronic Arts.

Na het installeren van de update speel je versie 1.14 van FIFA 22 waarin onder andere de scheidsrechter iets consequenter fluit wanneer je een fout maakt met de keeper.

Verder werden een hele rits aanpassingen gedaan aan de gameplay en de carrièremodus. Bij deze laatste gebeurde het soms dat je vooruitgang tussen twee wedstrijden niet correct werd geregistreerd.

De grootste vernieuwing, als je dat zo mag noemen, is de toevoeging van twee nieuwe minigames bij het straatvoetbalonderdeel Volta. Bij Closest to the Pin moet je de bal zo dicht mogelijk bij een doelwit zien neer te leggen, terwijl je in Bucket Ball zoveel mogelijk punten moet scoren door ballen in emmers te trappen.

Vorige week verscheen de update al voor PC en Google Stadia, maar nu is het dus de beurt aan de consoleversies van de voetbalgame.

RoMa beloonde FIFA 22 met een 7 en zag de game opnieuw op het veld schitteren in plaats van ernaast.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.