Het wordt een bloederige kerst in eerste trailer voor Netflixserie Elves

Kerstmis, een feest dat je viert met de hele familie rond de kerstboom. Sfeer, gezelligheid en vooral veel pakjes onder de boom. Al draait dat in de nieuwe Deense Netflixserie Elves een ietsje anders uit…

Een kerstvakantie verandert in een nachtmerrie voor een tiener en haar familie wanneer ze een oude dreiging ontdekken die hun eilandje stalkt.

Binnenkort te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)