Release van Gotham Knights mogelijk gelekt

Gamers die uitkeken naar Gotham Knights kregen eerder dit jaar al slecht nieuws te verwerken. Gotham Knights zou in 2021 verschijnen, maar werd uitgesteld naar 2022. Wanneer in 2022 was nog niet bekend, maar dan werd er een foutje gemaakt, waardoor we de datum toch iets beter kunnen inschatten.

Jin Park is de man die de ‘art direction’ van Gotham Knights onder zijn hoede heeft en hij had wat concept-art op zijn eigen website geplaatst van deze veelbelovende DC game. Bij een bepaalde afbeelding was er iets meer te zien dan men gehoopt had, namelijk een release window van de game, lente 2022.

De pagina werd zo snel mogelijk verwijderd, maar zoals het tegenwoordig snel kan gaan op het World Wide Web hebben er toch enkele een screenshot van kunnen nemen. Het kan natuurlijk zijn dat de datum als tijdelijke content dient voor de concept art, maar waarom zouden ze dan zo snel deze pagina verwijderen? Het is dan ook vrij zeker dat Gotham Knights in de lente van 2022 zal uitkomen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.