Het uiterlijk aanpassen van je auto wordt in Gran Turismo 7 een fluitje van een cent

Gran Turismo 7

Sony lijkt de hype rondom zijn race simulator Gran Turismo 7 de laatste weken serieus aan te zwengelen. In verschillende filmpjes kregen we beetje bij beetje meer info over de game.

Nu is het moment aangekomen dat Kazunori Yamauchi de vernieuwde livery editor van Gran Turismo 7 in de schijnwerpers zet. Volgens de CEO van ontwikkelaar Polyphony Digital wordt het nu een pak makkelijker om je bolides van een nieuw uiterlijk te voorzien.

Dat is alleszins geen overbodige luxe, want in vorige games was het niet altijd even simpel om wat stickers op je wagens te plakken.

Gran Turismo 7 zal vanaf 4 maart 2022 beschikbaar zijn op PlayStation 4 en PlayStation 5. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.