World War Z doet het nu ook op Switch

World War Z

Mooi nieuws om de dag mee te beginnen, zeker als je een Nintendo Switch-speler bent. Een van de plezantste coöp shooters van de voorbije maanden, namelijk World War Z, is nu ook beschikbaar voor Switch.

Ook de Switch-versie van World War Z wordt aangedreven door Saber’s dynamische Swarm Engine.

Vecht voor het overleven van de mensheid in een wereld die geteisterd wordt door duizenden zombies. Dit kan je zowel alleen doen als met maximaal vier spelers in coöp in diverse wereldsteden als New York, Moskou, Jeruzalem en Tokio.

Neem het op tegen enorme hordes van honderden bloeddorstige zombies in meerdere speltypen met zeven unieke klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, torentjes en vallen.

De PvPvZ-modus van World War Z, het speltype Horde Mode Z en de episode met de verhaalmissies van Marseille zullen in de toekomst beschikbaar zijn voor Europese Switch-spelers als gratis post-launch DLC.

En klinkt de naam van de game je bekend in de oren? Dat kan zeker! Hij is namelijk gebaseerd op Paramounts gelijknamige film met Brad Pitt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)