Gran Turismo 7 bevat meer dan 400 wagens

Vorige week schotelde Playstation ons een video voor om zo een blik achter de schermen te krijgen over de verschillende facetten die de autocultuur belicht. Om ons nog meer in de GT7-stemming te brengen, verwent Playstation ons met een nieuwe video.

In deze video, genaamd ‘Collectors’, krijgen we te horen dat er meer dan 400 unieke wagens in het spel zitten. Dit zijn niet altijd de standaard wagens die wij ons kunnen veroorloven, maar ook de meest fascinerende wagens uit de autogeschiedenis. Grafisch ziet alles er adembenemend mooi uit.

Gran Turismo 7 zal op 4 maart 2022 verschijnen op Playstation 4 en Playstation 5. Playstation 4 spelers kunnen het spel voor 10 euro upgraden naar de Playstation 5 versie.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.