Call of Duty: Vanguard neemt een pak minder opslagruimte in dan zijn voorgangers

Goed nieuws voor elke harde schijf en SSD! Call of Duty: Vanguard neemt namelijk 30% tot 50% minder plaats in op je console of PC.

Activision heeft via Twitter aangekondigd dat de bestandsgrootte van Call of Duty: Vanguard aanzienlijk kleiner zal zijn dan zijn voorgangers. Het zal hiervoor gebruik gaan maken van nieuwe ‘on-demand texture streaming tech’ om zo tot 50% opslagruimte te besparen op Playstation 5, Xbox Series X|S en PC. Hoe het dan zit met de vorige generatie consoles, maakte het bedrijf niet bekend.

Call of Duty: Vanguard verschijnt volgende week vrijdag 5 november op PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.