Er komt een A Quiet Place videogame

Als je op zoek bent naar een leuke, niet al te schrikwekkende, maar wel ijzingwekkend spannende horrorfilm, dan moet je zeker A Quiet Place 1 en 2 eens checken. En als je dat gedaan hebt, dan zal je blij worden van onderstaand bericht.

Uitgever Saber Interactive en ontwikkelaars iLLOGIKA en EP1T0ME hebben zojuist bevestigd dat ze druk in de weer zijn met een game rond de films.

Het zou gaan om een single player, verhaal-gedreven survival horrortitel gebaseerd op de beide films.

Deze eerste officiële videogame die zich afspeelt in het angstaanjagende A Quiet Place-universum zal een origineel verhaal en gameplay leveren die de meeslepende spanning, emotie en drama vastlegt waar de serie beroemd om is,” onthult Saber Interactive.

De launch is voorzien voor ergens in 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)