Nieuwe Battlefield 2042-trailer zit boordevol actie

Battlefield 2042 zou oorspronkelijk in oktober in de rekken liggen maar het lot heeft er anders over beslist. Ontwikkelaar DICE heeft zichzelf wat meer tijd gegeven om de afwerking van verschillende online modes bij te schaven.

Ondanks de pech doen de mensen van DICE hun uiterste best om de toekomstige spelers warm te krijgen voor de nieuwe Battlefield 2042, met onderstaande actievolle promo.

Hun doel is duidelijk de nieuwe first person shooter moet als een bom inslaan bij release. Enkele leden van onze redactie waren nochtans niet overtuigd, na het spelen van de béta. Hopelijk worden alle twijfels bij komst van de game weg geschoten.

Battlefield 2042 komt op 19 november 2021 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.