Nieuwe Splinter Cell heeft mogelijk Hitman-achtige elementen

Onlangs kon je bij ons lezen dat Ubisoft hun akkoord had gegeven om de ontwikkeling te starten voor een nieuwe Splinter Cell. Nu blijkt dat deze ontwikkeling al een tijdje bezig is.

Eerder dit jaar, iets voor E3, heeft Ubisoft een game getest die mogelijk de nieuwe Splinter Cell zou kunnen worden. Zij die de demo mochten spelen hadden nog niet echt door welke game ze precies aan het spelen waren. Tijdens het spelen werd er immers geen naam of werktitel gecommuniceerd. Het enige dat de testers uit de gameplay konden afleiden, was dat het heel dicht in de buurt kwam van Splinter Cell met Hitman-elementen.

Dit betekent niet dat de volledige game ook zo zal zijn, maar het betekent wel dat Ubisoft met wat ideeën aan het experimenteren is. Laten we hopen dat we binnenkort meer over dit project komen te weten, want het is vrij duidelijk dat er genoeg mensen zitten te wachten op een vervolg of zelfs een reboot van Splinter Cell.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.