Bevestigd: Dune krijgt een sequel

Goed nieuws voor fans van Dune. Kort na de Amerikaanse bioscoop- en streamingrelease heeft Warner de sequel officieel groen licht gegeven. Via productiemaatschappij Legendary Entertainment wordt nu officieel duidelijk dat het vervolg in 2023 gaat verschijnen.

Het nieuws kwam er na een tweet van Legendary. Dune was altijd bedoeld als een filmreeks, zeker als je weet dat de volledige naam van de film Dune: Part One is. Maar er waren zorgen dat een high-concept sci-fi film als Dune misschien niet genoeg publiek zou trekken.

Er lag dus veel druk op regisseur Denis Villeneuve om van Dune: Part One een succes te maken. Dat is aardig aan het lukken, want de film bracht wereldwijd al meer dan 108 miljoen euro in het laadje. Ook BrunoB was ontzettend enthousiast in zijn review over deze film.

Dune: Part Two moet in oktober 2023 te zien zijn in de bioscopen. Nog even geduld uitoefenen dus…

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.