Nieuwe trailer Gran Turismo 7 neemt je mee achter de schermen

Ready, set, go! Het is nog even wachten vooraleer het licht op groen springt en we met onze virtuele bolides over het asfalt in de nieuwste Gran Turismo kunnen scheuren. In afwachting daarvan gunt Playstation ons een korte blik achter de schermen.

De nieuwste trailer van Gran Turismo 7 neemt ons samen met producer Kazunori Yamauchi mee achter de schermen om zo een kijk te krijgen op de verschillende facetten die de autocultuur belicht. De trailer laat ook veel nieuwe beelden zien van zowel cinematics als gameplay.

De autocultuur gaat volgens Yamauchi niet enkel over esthetiek. Het omvat ook het plezier van het rijden, het besturen van een krachtige auto, het verzamelen van unieke modellen, het aanpassen van interne onderdelen en zelfs autofotografie. Al deze dingen zullen op één of andere manier in de gameplay van Gran Turismo 7 verwerkt worden.

De game zal op 4 maart 2022 verschijnen op Playstation 4 en Playstation 5. Playstation 4 spelers kunnen het spel voor 10 euro upgraden naar de Playstation 5 versie.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.