Bandai Namco toont morgen 15 minuten Elden Ring gameplay

Opgelet als je fan bent van Soulslike games, en in het bijzonder Elden Ring. Morgen, 4 november, om 15u00 zal Bandai Namco ons een eerste blik gunnen op gameplaybeelden van From Software’s Elden Ring.

Dit nieuws maakte Bandai Namco bekend via Twitter. Elden Ring werd tijdens de E3-beurs van 2019 aangekondigd. Daarna bleef het 2 jaar akelig stil rond de game. Tijdens de afgelopen E3-beurs in juni kregen we eindelijk een releasedatum (al werd die inmiddels verschoven naar februari 2022) en eerste beelden voorgeschoteld.

De oorspronkelijke releasedatum van 21 januari 2022 werd onlangs verschoven naar 25 februari 2022. Dit nieuws kwam samen met de aankondiging van een Closed Network Test die van 12 tot 15 november zal doorgaan. De inschrijvingen hiervoor zijn intussen gesloten.

De gameplaybeelden zullen via Youtube en Twitch te volgen zijn.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.