Elden Ring uitgesteld naar februari 2022

Elden ring

Slecht nieuws voor de fans van Elden Ring die als releasedatum 21-01-2022 met stip in hun agenda hadden genoteerd. De game wordt namelijk uitgesteld…

Op de officiële Twitter-pagina van de game heeft het team namelijk bevestigd dat de release van de game werd uitgesteld naar 25 februari 2022. Dat is een dikke maand later, wat eigenlijk niet (te) lang is. Tenzij ze later nog gaan schuiven natuurlijk.

Het team schrijft het volgende: “Elden Ring komt uit op 25 februari 2022, omdat de diepgang en strategische vrijheid van het spel de aanvankelijke verwachtingen overtroffen. Dank u voor uw vertrouwen en geduld. We kijken ernaar uit om jullie het spel te zien ervaren in de gesloten netwerktest in november.

Eventjes op de tanden bijten dus, maar dat mag voor de fans van FromSoftware Games geen probleem zijn. Toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)