Netflix denkt aan een videogame adaptatie van Squid Game

Iedereen kent, of zou het toch moeten kennen inmiddels, de Koreaanse Netflixserie Squid Game. Ondertussen is de reeks zo waanzinnig populair dat sommigen zelfs op school of op de Meir in Antwerpen de spelletjes naspelen.

En dat succes is ook Netflix niet ontgaan natuurlijk aangezien het de populairste Netflix-serie ooit is. Dus wil de streamingdienst het ijzer smeden wanneer het heet is.

Zoals we weten heeft Netflix ook plannen om met games te beginnen, en waarom niet een game maken rond Squid Game? Inderdaad in een interview heeft Netflix’s Azië executive Minyoung Kim, niet alleen bevestigd dat er mogelijks een tweede seizoen van de reeks op til staat, maar ook dat Netflix denkt aan een video game adaptatie.

Hij zegt daarover het volgende: “We kijken naar verschillende gebieden – van games, consumentenproducten en andere – om echt uit te zoeken wat we ons publiek kunnen bieden om hun affiniteit met onze content te vergroten en ze meer plezier te geven, terwijl we trouw blijven aan de wereld die onze maker [Hwang Dong-hyuk] heeft opgebouwd.”

Ondertussen kan ik jullie de Koreaanse reeks My Name op Netflix aanbevelen, die volgens mij, even populair gaat worden als Squid Game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)